In het Museumkwartier van Amsterdam verrijst een luxueus gebouw wat de aandacht van kijkers vasthoudt.


Ons project 'De Hooch' ligt midden in het culturele hart van Amsterdam in Oud-Zuid, waar het centrum en de Pijp elkaar ontmoeten. De 28 appartementen in het mondaine topsegment variëren van 170 m² tot 300 m². Afgelopen zomer vierden wij dat het hoogste punt van De Hooch bereikt is. 


De centrale ligging, de statige uitstraling van het pand door het gebruik van luxueuze materialen, de organische balkons met straks veel groen, de hoge stalen puien waardoor veel licht de appartementen binnenstroomt en het hoge service niveau voor de bewoners zorgen ervoor dat "de Hooch" voor de toekomstige bewoners een perfecte start is om het nieuwe jaar goed te beginnen. 


De oplevering van de nieuwbouw appartementen staat gepland voor het eerste kwartaal van 2022.

Wat maakt De Hooch zo uniek?

 

De ligging

Er zijn weinig nieuwbouwprojecten in Amsterdam in het hoge luxe segment, laat staan op zo’n gewilde centrale plek. Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum,  het Stedelijk Museum en het kloppend culturele hart van Amsterdam liggen echt op steenworp afstand van "De Hooch". Sommige appartementen hebben zelfs uitzicht op het Rijksmuseum. Tegelijkertijd biedt "De Hooch" de rust en privacy die de bewoners zoeken.

 

Voor cultuur- en kunstliefhebbers is er geen plek in Amsterdam waar het beter wonen is. Naast de musea is ook het Modedistrict dichtbij; van de P.C. Hooftstraat tot de Cornelis Schuytstraat en Beethovenstraat alles is op loopafstand.

Zo vindt u ook vele Michelin-restaurants en de populaire buurt "De Pijp" op loopafstand. Kortom u kunt gemakkelijk genieten van al het goeds dat Amsterdam u te bieden heeft.

 

Service en Comfort

Naast de bijzondere locatie biedt "De Hooch" ook service en comfort van een ongekend niveau. Alle appartementen zijn volledig gelijkvloers en er is veel aandacht besteed aan de veiligheid van haar nieuwe bewoners. Er is een lobby met conciërge, een ondergrondse parkeergarage en een privé lift die direct naar de woning leidt. Al deze factoren dragen bij aan het unieke karakter van "De Hooch".

Alles draait in "De Hooch" om het bieden van comfort en zorgeloos thuiskomen. Bewoners zijn in staat om via een gepersonaliseerd touch-display achter de voordeur zaken zoals audiosystemen, verlichting en zonwering aan te sturen. Het gemak dient de mens!

 

 

Wat biedt De Hooch wat toekomstige bewoners niet snel ergens anders zullen vinden? 

 

De Lobby  

"De Hooch" bezit als één van de eerste particuliere appartementen-complexen in Nederland een eigen privé lounge. Uw eigen privé club! iets wat in andere landen al veel langer bestaat vindt u nu ook in Amsterdam. Zo is er een luxe lounge waar u heerlijk van uw drankje kunt genieten bij het  haardvuur en er is zelfs een vergaderruimte voor het geval u toch nog zakelijk het een en ander moet regelen. U wordt van alle gemakken voorzien. 

De conciërge, een facilitair manager, zorgt ervoor dat de bewoners van alle gemakken voorzien worden. Niet alleen creëert dit extra veiligheid, ook worden bewoners iedere dag ontzorgd. Dagelijkse zaken zoals het aannemen van pakketten en de opvang van eventuele huisdieren zijn enkele dingen die de conciërge op zich neemt.

 

 

 

Ondergronds parkeren

De ondergrondse parkeergarage is ook iets wat genoemd mag worden. Parkeren is in Amsterdam niet altijd een gegeven en de parkeergarage creëert niet alleen een veilige privé plaats voor de auto’s van bewoners, maar zorgt er ook voor dat bewoners gemakkelijk hun woning kunnen bereiken.

 

 

De Hooch ademt luxe. Waar gaan we dat qua afwerking aan terugzien? 

 

Kwaliteit en materiaalkeuze

De gevels worden voorzien van Japanse hardstenen strips, die zorgvuldig worden aangebracht. Ook worden binnen in de appartementen en Penthouses alleen materialen gebruikt van de hoogste kwaliteit.

 

Plafondhoogtes

De plafondhoogtes zijn hoger dan gemiddeld, wat naast de vele ramen bijdraagt aan het ruimtelijke gevoel van de woningen. De appartementen zijn licht, gelijkvloers en ruim van opzet. 

 

Duurzaamheid en energiezuinig

We houden natuurlijk ook rekening met de toekomstbestendigheid van de appartementen en het gebouw. Zowel qua afwerking als qua duurzaamheid. De daken zijn voorzien van zonnecellen, wat op duurzame wijze zonne-energie omzet in elektriciteit. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid van het gebouw.

 

 

Begin 2022 wordt De Hooch opgeleverd.

Er zijn nog slechts een paar appartementen beschikbaar.